Referencer
Focus Lightning
Nitek
Koldinghus
Inprint kolding

Prototype af lampe til udvikling. Lampen hænger nu i flere storbyer som Aarhus

Model af Aaltvedt's flotte kombimur. Denne metode gør det nemt for sælgerne at bringe deres produkter med ud til kunderne, så de rent fysisk kan sidde og se på et produkt - uden at det skal være i et katalog eller på en 3D tegning på PC'en. Kunderne får altså på en nem måde følelsen af at sidde og røre ved produktet og vende og dreje det, samt sammensætte det som det lige falder dem ind. En rigtig god måde at sælge produktet på.


En prototype til en trykfod der skal bruges til at udflade glasfiber. Det færdige produkt bliver lavet i rustfri stål.

I forbindelse med Koldinghus' 750 års jubilæum, blev dette blandt andet fejret med jubilæumsudstillingen "Magtens smykker". Et af smykkerne i udstillingen er Erik Klippings signetring.

Koldinghus ønskede at Printle ApS fremstillede modeller af den originale Erik Klipping signetring i større dimensioner á 35 mm og 70 mm i diameter. Den originale ring var kun 7 mm i diameter. Printle fremstillede disse modeller ud for blot ét billede, som vi modtog fra Koldinghus. Modellerne bruges til udstillingen på Koldinghus, hvor besøgende selv kan prøve kræfter med at besegle dokumenter.

Pokaler lavet til Inprint, som de efterfølgende har malet og sat klistermærker på. Pokalen var et symbol på fejringen af 3. år som danmarks bedste internet.

KVM INTERNATIONAL
Nøddebazaren
Hansenberg

På denne måde kan KVM vise deres kunder, hvilket produkt der kommer ud af en KVM form, inden de fremstiller den.

Nøddebazaren rettede henvendelse til Printle ApS, der påtog sig opgaven med at finde en løsning på Nøddebazaren's ønsker. Allerede dagen efter var den første prototype klar. Aftalen blev, at Printle ApS skulle levere 500 stk nødder til Nøddebazaren - og resultatet af dette samarbejde kan nu ses - og købes - på Nøddebazaren's hjemmeside.

Hansenberg Tekniske Gymnasium ordrede en printer til fremtidig undervisning af elever. Undervisning af lærere i 3d-printeren og dens funktioner var sammen med montage og opsætning inkluderet.