SLS

SLS (Selective laster sintering)


Der findes et større udvalg af forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for dem alle sammen er, at emnet produceres direkte fra en 3D fil i .stl format, som genereres fra en 3D CAD part (Computer Aided Design)  eller en 3D scanning, som gør det muligt at skabe en digital kopi af et objekt. 


SLS
SLS teknologien bruger en laser til at smelte og størkne lag af pulveriseret materiale til færdige genstande.

SLS har en række fordele:
·         Mekaniske egenskaber i forhold til sprøjtestøbning
·         Færdige emner kan nemmere limes til større modeller
·         Fleksibelt og stærkt


Sådan fungerer SLS
3D print ved hjælp af SLS er en varm proces, hvor infrarød laser føres over et kompakt lag pulver, der smelter, hvor strålen rammer. Når printprocessen starter, kortlægger laseren det første lag af opbjektet i pulveret, som herefter selektivt smelter materialet. Et stempel kører herefter byggekammeret (midten) en lagtykkelse ned efter et lag pulver er smeltet, samtidigt med at fødekamrene (siderne) hæves og spreder et nyt lag pulver oven op objektet. Denne proces gentages indtil det ønskede objekt er blevet skabt. 
Når processen er færdig, kører stemplet op, og alt, inklusiv overskydende pulver, bliver sat til afkøling. Herefter kan det overskydende pulver børstes væk og efterbehandlingen af det færdigprintede objekt kan udføres. 

SLS bruges mest til industrielt brug. Materialerne i SLS indbefatter forskellige plastmateriale såsom nylon, polystyren (brugt i flamingo) og termoplastiske elastomerer.


Copyright © All Rights Reserved


Kontakt Info

+45 6166 0118

 a    Odense, Danmark

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Godkend